dimarts, 22 de febrer del 2011

LA MIRADA ARTÍSTICA

La mirada artística és un espai on podem comentar diferents obres artístiques d'arreu del món.

9 comentaris:

 1. aquet cuadre es molt pulit perque te molts de culors,aquet pais semble de africa, ses cases son veas, sa gent te sa roba veas,no aia eletricitat a les cases,i son pobres.

  ResponElimina
 2. teresa frau i aida moll22 de febrer del 2011, a les 2:07

  Es un pobla ple de colors, as s'istiu la gent du garrafas dalt el cap.el pobla es de guinea,hi a arbres de fulles,palmeres de color taronja.

  ResponElimina
 3. Hi ha bestantas pelmeras i tembe bestans abras,tembe hi ha casas i mols culors diferens se gent nia de culo blanc i sa silueta de culo negra.

  ResponElimina
 4. Equet cuadre es molt polit perque té molts colors
  i molta alegria, amb sembla que es Africa,i també
  sembla que es un poble pobre.Ambsembla queesAfrica perque fa molta calor.

  ResponElimina
 5. no ma agradat gaira
  perca els umans no estan fets del tot
  i era molt sensill i clasic
  i numes i avia 3 casas i 3 palmeras
  es com se plasa des Born.

  ResponElimina
 6. En el cuadro estan a l'Àfrica. Hi ha palmeras, fa calor,les teulades de les cases estan fetes de roba, son negres.Ens agrada perquè es molt polit i molt chulu.

  ResponElimina
 7. Aquest quadre d'Africa es molt divertit,té molts de colors:verds,vermells i grocs.Les cases són diferents: están fetes de fang,fusta,ect,ect.
  La gent és negre i molt traballadora.

  ResponElimina
 8. El cuadre ens sembla un poblat d´africa,alla la gent es molt fainera i pobre,la roba que duen ells tenen trosos diferents de roba,les cases ens semblan que estan fetas de palla,fang,llenya i pedres,tembe hi ha arbres alguns puestos.

  ResponElimina
 9. Aquest poble es a l´Africa.Hi ha unes cuantes persones tambe cases petites.Hi ha molts de colors i molta alegria.Hi ha palmeres molt groses i aquest cuadro semble que es a una platja.Es molt guapo.

  ResponElimina